MojeKawasaki.pl Strona Główna

Sklep Mapa GoogleMapa Google  POCZTA Szukaj    Użytkownicy    Grupy   Rejestracja  Zaloguj   

Poprzedni temat «» Następny temat
opolska drogowka
Autor Wiadomość
kaszub 
Piwosz

Motocykl: ZX6R /ER5
Piwa: 44/28
Wysłany: 29 Lipiec 2010, 20:03   

pawelmoto2, no nie wiedziałem ale przeczytałem że nasz kolega Przemek co nas opuścił był policjantem ,wiec tak jak pisałem wyżej ,moje słowa się sprawdziły.... :lol:

[ Dodano: 29 Lipiec 2010, 21:06 ]
kriszx-6r napisał/a:
pawelmoto2 napisał/a:
nikt nie mowi ze nie tylko ze pozniej taki baran ci udowadnia ze 10 za duzo to SMIERTELNE zagrozenie dla ciebie i innych

Nie uogolniaj,bo robisz to samo co media o motocyklistach-"kazdy motocyklista to dawca,wariat,idiota"itp.
Tak samo jak motocyklisci sa roznia ,tak i z psami,sa barany i spoko "ziomale" i wlasnie do takich moze ten z filmu nalezec. :lol:

bez komentarza

Faceci są jak motocykle - nie zalejesz nie pojedziesz…

SPRZEDAM ER 5 98 ROK CZARNA JAK CIĘ INTERESUJE PISZ PW
Postaw piwo autorowi tego posta

pawelmoto2 
kawasaki zx10r

Motocykl: zx10r
Otrzymał 10 piw(a)
Wysłany: 30 Lipiec 2010, 05:15   

kaszub napisał/a:
pawelmoto2, no nie wiedziałem ale przeczytałem że nasz kolega Przemek co nas opuścił był policjantem ,wiec tak jak pisałem wyżej ,moje słowa się sprawdziły.... :lol:

no wlasnie i teraz bardzo ciekawi mnie jak go sklasyfikuje kolega kris??? bo z jednej strony fajny chlopak, szkoda typa,niech spoczywa w spokoju-bo byl od nas a z drugiej debil , wariat, zapierdalal na kole, do tego policjant wiec powinien swiecic przykladem itd itp, zreszta w takim tonie sa tez komentarze pod opisami wypadkow-smutne ale niestety prawdziwe :-(

[ Dodano: 30 Lipiec 2010, 06:16 ]
kaszub napisał/a:
tak i z psami,sa barany i spoko "ziomale" i wlasnie do takich moze ten z filmu nalezec. :lol:

i jeszcze czy ten z filmu jak zapierdala to jest spoko ziomalem czy wrecz przeciwnie baranem?? bo w sumie nikt nie wie jakie mandaty napierdala w wolnych chwilach miedza zapierdalaniem po autostradzie i za co :mrgreen:
Postaw piwo autorowi tego posta

kriszx-6r 

Piwa: 15/2
Wysłany: 31 Lipiec 2010, 06:03   

kaszub napisał/a:

[ Dodano: 29 Lipiec 2010, 21:06 ]
kriszx-6r napisał/a:
pawelmoto2 napisał/a:
nikt nie mowi ze nie tylko ze pozniej taki baran ci udowadnia ze 10 za duzo to SMIERTELNE zagrozenie dla ciebie i innych

Nie uogolniaj,bo robisz to samo co media o motocyklistach-"kazdy motocyklista to dawca,wariat,idiota"itp.
Tak samo jak motocyklisci sa roznia ,tak i z psami,sa barany i spoko "ziomale" i wlasnie do takich moze ten z filmu nalezec. :lol:

bez komentarza

Mozesz wyjasnic o co Ci chodzi,bo wczesniej to skomentowales.

Odpowiedz do tematu