pawelmoto2, no nie wiedziałem ale przeczytałem że nasz kolega Przemek co nas opuścił był policjantem ,wiec tak jak pisałem wyżej ,moje słowa się sprawdziły....
[ Dodano: 29 Lipiec 2010, 21:06 ]
kriszx-6r napisał/a:
pawelmoto2 napisał/a:
nikt nie mowi ze nie tylko ze pozniej taki baran ci udowadnia ze 10 za duzo to SMIERTELNE zagrozenie dla ciebie i innych
Nie uogolniaj,bo robisz to samo co media o motocyklistach-"kazdy motocyklista to dawca,wariat,idiota"itp.
Tak samo jak motocyklisci sa roznia ,tak i z psami,sa barany i spoko "ziomale" i wlasnie do takich moze ten z filmu nalezec.
pawelmoto2, no nie wiedziałem ale przeczytałem że nasz kolega Przemek co nas opuścił był policjantem ,wiec tak jak pisałem wyżej ,moje słowa się sprawdziły....
no wlasnie i teraz bardzo ciekawi mnie jak go sklasyfikuje kolega kris??? bo z jednej strony fajny chlopak, szkoda typa,niech spoczywa w spokoju-bo byl od nas a z drugiej debil , wariat, zapierdalal na kole, do tego policjant wiec powinien swiecic przykladem itd itp, zreszta w takim tonie sa tez komentarze pod opisami wypadkow-smutne ale niestety prawdziwe
[ Dodano: 30 Lipiec 2010, 06:16 ]
kaszub napisał/a:
tak i z psami,sa barany i spoko "ziomale" i wlasnie do takich moze ten z filmu nalezec.
i jeszcze czy ten z filmu jak zapierdala to jest spoko ziomalem czy wrecz przeciwnie baranem?? bo w sumie nikt nie wie jakie mandaty napierdala w wolnych chwilach miedza zapierdalaniem po autostradzie i za co
nikt nie mowi ze nie tylko ze pozniej taki baran ci udowadnia ze 10 za duzo to SMIERTELNE zagrozenie dla ciebie i innych
Nie uogolniaj,bo robisz to samo co media o motocyklistach-"kazdy motocyklista to dawca,wariat,idiota"itp.
Tak samo jak motocyklisci sa roznia ,tak i z psami,sa barany i spoko "ziomale" i wlasnie do takich moze ten z filmu nalezec. :lol:
bez komentarza
Mozesz wyjasnic o co Ci chodzi,bo wczesniej to skomentowales.
_________________ KAWASAKI NINJA ZX636B i CBR600RR
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum