A ja powiem tylko tyle że nie było mnie tam osobiście i nie widziałem całego zdarzenia na własne oczy to nie będę domniewać o co chodzi w tym całym zajściu ale mi to wygląda na fotomontaż
bo kierowccy ciezarowek to k... wyprzedaja druga z predkoscia wieksza o 3km/h
No i powiem ci że ja wyprzedzam jeżeli nawet jadę 1km/h szybciej.Dlaczego?????Tego nie zrozumie ten który nie jexdzil 40tonowa ciezarówą i nie bedę się rozpisywal jaki jest tego powód.
bo kierowccy ciezarowek to k... wyprzedaja druga z predkoscia wieksza o 3km/h
No i powiem ci że ja wyprzedzam jeżeli nawet jadę 1km/h szybciej.Dlaczego?????Tego nie zrozumie ten który nie jexdzil 40tonowa ciezarówą i nie bedę się rozpisywal jaki jest tego powód.
Napisz dlaczego zawsze jak jeździłem A4 trasa Legnica - Mysłowice to mnie szlak trafiał
bo nie łatwo jest wyhamować a później to rozpędzić, bo ten z przodu jedzie wolniej gdy nawet jedzie 1 km/h i na iluś tam kilometrach uzbiera się spora przewaga czasowa, poza tym nie tworzy się sznur iluś tam tirów, które trzeba później wyprzedzać . dobrze piszę Lester?
tylko "c"; na początku zrobiłem to hobbystycznie, bo mam chyba to we krwi, po ojcu oczywiście, ale jakiś czas temu się nawet przez rok przydało. Bardzo lubię jazdę ciężarówką, ale nad zarabianiem na życie bym się zastanowił....
_________________ być szalonym przy zdrowych zmysłach......
A gdzie ty masz na autostradzie światła
Policz sobie ,na odcinku 3500km jaki czs zyskasz dzieki temu.
Druga sprawa,że jeżeli jest płasko i nie wyprzedze delikwenta,to pod górkę mając załadowane 24 tony,bedę mieszał biegami,a to ze go wyprzedziłem pozwala mi na utrzymanie minimalnie wiekszych obrotów od niego.Niestety ten ,którego wyprzedzam nie ma przyczepionego napisu jaki cieżar przewozi ,dlatego miedzy innymi musze go wyprzedzić.
Mówiłem,że tego nie zrozumie ten co nie jeździł>
Jednak spoko,zapraszam Cie na przejazdżkę,może siedzac wyżej zaobserujesz różne zachowanie na drodze,na które nie zwracasz teraz uwagi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum