Ja powiem tylko tyle ze ta czarna to stoi na allegro ohohoho:) i niewiadomo czemu.No i cholera te przebiegi.Imponuje mi jak ktos ma w garazu 10 i robi rocznie 1000km:) (przyklad tej zielonej) nie wspominajac o juz zmienionych oponach od nowosci:)
Witam!!
Ta pierwsza z linka tez już dostała wąsów, brody i odleżyn ... nie świadczy to o niczym ale 21500 za tak idealne moto i nikt nie chce .. dziwne ...
ta zielona za 21500zł i to ideał i jeszcze z Nieniec normalnie aby jechać i brać.
Jestem przekonany żę cena dlatego taka niska bo Szkopowi kolor sie znudził i tanio ją sprzedał.... hehe.
Powiem ci szczerze że sam w przyszłym roku myslę nad R1 07 lub Dyszką 06-07 i przeglądałem ostatnio ogłoszenia i spośród możę 25 sztuk tylko ze dwie byłyby takie nie wypier...ne a reszta to...
Mysle żę po taki motocykl jak Dyszka to warto ruszyć d..e za naszą granice do cywilizowanego kraju i tam kupić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum