Motocykl: Honda CBR600 F1 PC19
Wiek: 20 Dołączył: 29 Mar 2009 Posty: 397 Piwa: 1/6 Skąd: Okolice Opola
Wysłany: 15 Czerwiec 2009, 13:49 Samochód vs. Motocykle.
Witam mam nadzieje, że nikt mnie na zje za to, że daje ten film w tym dziale bo to co na nim jest to nie stunt ale moim skromnym zdaniem motocyklista w tym filmiku należą się brawa za to, że skopali dupe kolesiowi za kółkiem samochodu
Jak dla mnie filmik wymiot a kolesie muszą mieć jaja bo to co tam się dzieje to masakra.
Tak czy inaczej 4 kółka nie mają szans. Jakieś 3 lata temu widziałem jak Hołowczyc gonił się z jakimś moto na trasie Olsztyn - Olsztynek i też wymiękł, bo motocyklista miał naprawdę sporo odwagi i umiejętności.
Ale koleś w porsche też trochę pojęcia ma - kroi co nie co.
Motocykl: EL 250
Wiek: 20 Dołączył: 25 Maj 2008 Posty: 209 Skąd: Nowy Dwór/Chojnice
Wysłany: 15 Czerwiec 2009, 23:09
Gegol,nie zgodze sie z toba. Na trasach jak na filmiku moto objezdza wszystko rowno i dokladnie, ale juz na trasie pelnej winkli moto zostaje z tylu...
No trochę masz racji, ale zależy od kierowcy i trasy aa i szczęścia też nie zabraknie
marek760i
Wysłany: 16 Czerwiec 2009, 00:09
Karol2804,
no, nie wiem, nie wiem
tak my wczoraj dziczyli na Stembreku
http://www.youtube.com/watch?v=uf3bntVfMCs
tyle,że ten hłop na hądzie to zawodowiec
a to ja na moim bawole
Powiem tak, podziw dla motocyklistów, ogromna odwaga i umiejętności, ale kierowca porsche zrobił na mnie wrażenie, też wie co gdzi ei kiedy zrobic żeby wyszło dobrze. Ma pojęcie widać,
Jeszcze widać jak co chwila mjuzik reguluje w pełni wyluzowany
pozdro
_________________ Born To Ride, Ride To Survive....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum