Michał, to zalezy mialem kx 125 fakt ze zajechalem dwa silniki ale to z winy mojego uzytkowania ktm jest na pewno lepszy ale cos w stylu exc 450 lub 520 co do fullcrossow kawasaki uwazam ze jest to jednak lekki mit lub stereotyp na zawodach tez juz czesciej pojawiaja sie zieloni na starcie
Dzisiaj wyczytałem w gazecie że na na zawody DAKARU 2010 -Mają do pokonania 9000km ,na 161zgłoszonych motocyklistów dosiada 83 osób marki KTM -czyli to najlepszy sprzęt w tej dziedzinie ,a ja z poszukiwaniem tej maszyny -może kiedyś zaoram te kaszubskie lasy
W ostrych łukach na torze jesteś tak nisko, ze kolano było by możliwe ostatnio nad tym rozkminiałem, powstrzymało mnie od testów tylko to, że gdybym stracił przyczepność to moj staw biodrowy mógłby się rozczłonować
_________________ Panie w?adzo jecha?em szybko gdy?................lubie zapierdala?!!!
Moje zdanie jest takie, żeby jednak jeśli chodzi o kawasaki to omijać crossiwa i lekkie enduro :-(
a moje zdanie jest troszeczke inne poniewaz od 2003 kawasaki i suzuki budoja razem crosowki suzi robi czesci do silnika a reszte buduje kawa :mrgreen: i np.kxf 250 i rm250 to praktycznie te same moto a nawet w suzuki wyglada to troche smiesznie bo na niektorych czesciach pisze mada in kawasaki :lol:
i mysle ze to daje duzo do myslenia! :mrgreen:
masz racje mnie tak przerazliwie otrzegali nie bierz husaberga bo ta markato juz sie w serwisie psuje!!! a ja mam dbam i latam i na torach sm i nie psuje sie !!!! :evil:
Ani suzi ani kawa nie robią dobrych silników 2t, wieczne problemy z łożyskami na wale i częste ze skrzynią. Rm 250 z 2007r przy amatorze (mój znajomek) rozgruchotał łożyska na wale dwa razy w sezonie
_________________ Panie w?adzo jecha?em szybko gdy?................lubie zapierdala?!!!
ja zamienilem na husaberga supermoto i pomykam na torze w memmingen :mrgreen: :mrgreen:
ale jest juz ktm 505 i zachorowalem!! ale mosze z kobita pogadac :( a znajac zycie to znajdzie jakas dziure!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum