Nie chce za kazdym razem jak przyjezdzam do roboty - a mam zaledwie 5km - zmieniac spodnie motorowe na normalne. Zdaje mi sie, ze takie spodnie sa bardziej "bezpieczne" niz standardowe jeansy, a na pewno wygodniejsze od spodni z kompletu - kurtka+spodnie.
Co wy na to? Warto je kupowac? Czy sa one w miare bezpieczne jak na ruch miejski?
Kamyk, bylo juz kiedys na forum na temat jeansow roznych firm, m.in. wlasnie mottowear, redline itp rozne opinie i oceny - dobrze poszukaj i taka rada na przyszlosc - zanim zalozysz temat uzyj SZUKAJki
gacie Mottowear szczerze polecam.
poszukaj Kamyk, bo pisaliśmy kiedyś o nich sporo, ale mogło być tak, że wcięło ten temat, jak i szereg innych, gdy były dziwne ruchy z forum.
ja z moich jestem zadowolony. latam cały sezon. w zimniejsze dni bielizna termoaktywna pod spód.
rozmiar też XS 177cm wzrostu.
Kamyk jak chcesz miec pewnośc to zadzwoń do gostka co nimi handluje. na stronie Motto znajdziesz komórę, to Ci powie jak z tymi z 2007r. ja zamawiałem bezpiośrednio u niego, spoko koleś - wyjaśni Ci.
Kamyk jak chcesz miec pewnośc to zadzwoń do gostka co nimi handluje. na stronie Motto znajdziesz komórę, to Ci powie jak z tymi z 2007r. ja zamawiałem bezpiośrednio u niego, spoko koleś - wyjaśni Ci.
Kupowales z sklep.scigacz.pl? Czy od jakiegos kolesia innego? A do tego ktory model masz :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum