Witam!!
No ale to dobrze się domyślam czy źle .. ??
Na Otomoto tylko jedna była czarna, z Takimi wydechami i w dodatku na USA blachach .. jak się pomęczę to znajdę zdjęcie z numerem blachy ... z Listopada zeszłego roku ..
dokładnie jak mówisz była zima na alegro niebyło zainteresowanie wiec koles wiecej ogłoszenia nie dawał a ja se numer zapisałem suzuki sprzedałem i zaraz dzwoniłem
Witam!!
No to mam nadzieję że wszystko dobrze załatwisz bo ja jak kiedyś będę tamtędy przejeżdżał to GNOJA pogonie że mu się odechce odpierdalać mixy .... skurwiel jeden ..
LEŚ SZYBKO pozałatwiać WSIO póki sporawa ciepła bo mendzie nie wierz w ani jedno słowo !!!!!
5 grudnia miałem wszystko ustawione i BUSa i ludzi i jak widzisz.... nie kupiłem ...
Witam!!
Oj przyjacielu długo by pisać ... Spróbuj się z nim skontaktować .. tak żeby ci SMS`a wysłał .... w 100% ci się nie uda bo menda wie ŻE SMS może być łatwym np. "dowodem w sprawie" a biling połączeń już nie jest tak oczywisty bo gadać można o różnych rzeczach .. Słowem WIERZ mi !!! Szybko uwijaj się żeby to pozałatwiać bo możesz zostać z kupą smrodu ...... OBY NIE !
Witam!!
Nie polowałem tylko dzwoniłem do pajaca kilka razy parę dni wcześniej i 6 grudnia o 6 rano miałem wyjechać po nią .. ale gość ma jakieś przebłyski schizofrenii ... w dzień przed wyjazdem ok. 18.00 zaczął mnie wyzywać od jakiejś KURWY jak wysłałem mu SMS-a z pytaniem o dokładny adres .. bo Stęszew to mi za wiele nie mówi .. Rozmawiałem z nim ok. 12 że motocykl sprzedałem i że jade do niego jutro czyli w sobotę .. A on mina to że OK oczywiście tylko oddzwoni do mnie za chwile bo ma klientów a on handluje autami więc zadzwoni i poda mi adres ... I tak czekałem do 18 .. w końcu mu wysłałem żeby mi ten adres podał ... na co ten pojeb oddzwonił ŻE CO TO k***wa ZA SMS-Y ŻE JAKI ADRES k***wa I BLE, BLE ..ZDĄŻYŁEM TYLKO powiedzieć że ja w sprawie moto . że mam jechać do niego przecież tyle razy dzwoniłem, ustaliśmy.. a ten się wyłączył .... potem ja posłałem mu podziękowanie odpowiednie ( niosłem zjebowi 23 tyś w zębach a ten mnie będzie tak traktował .. no pomylił się ! ) i między 18.10 a 23.56 dzwonił do mnie dokładnie 197 RAZY ( hehe powiem ci że dzika radość odrzucać te połączenia ) .... Ale ja wolałem stawić się do Augustowa niż z przygłupem co ma z mózgiem coś głęboko nie TAK zaczynać .... bo moto z USA ch*j wie ile temu ściągnięte, NIE ZAREJESTROWANE, nie wiadomo co i kiedy opłacone było i niech mi k***wa jednego papierka zabraknie albo jednego podpisu albo niech się okaże że VIN kradziony i jestem w czarnej dupie !!! A widać że gość jakiś jebnięty i potem lataj po 300 km w jedną .. odpuściłem ... MAM nadzieję że się myliłem .... Ale jak masz umowę spisana na Jhona Travolte z USA a nie na niego to spodziewaj się problemów ...
i NAJPIERW dowiedz się co i jak a potem leć załatwiać co by cie nie zlicytował Urząd Skarbowy za jakieś zaległości w terminach albo Służba Celna ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum