Witam, mam problem. W nowo kupionych bucikach na moto pękł mi zamek, i tutaj moje pytanie czy zna ktoś we wrocławiu kogoś kto mógłby dorobić mi taki zameczek najlepiej bez przeszywania...?
_________________ Ciebie też wkurwia linkowanie treści postów przez googla
funkyfresh
Motocykl: zx 6 r
Wiek: 26 Dołączył: 23 Maj 2009 Posty: 307 Piwa: 1/2 Skąd: jelenia gora
Wysłany: 9 Marzec 2010, 21:49
Diabelek chyba ze rzucałeś tymi trzewikami żeby przetestować wytrzymalość ale jak napisał Zenek - zasuwaj z reklamacją , to nic nie kosztuje a moż rozwiąrze klopot.
_________________ swieca w glowicy jest po to zeby tlok po ciemku w zawory nie zajeb.. :)
Witam!!
No to pędem !!!! Do sprzedawcy .... no chyba że zaś z allegro.pl ... no to może to trochę potrwać i w zasadzie licząc te przesyłki i czekanie to nie wiem czy faktycznie nie lepiej zrobić na miejscu ...
Mi jak pierd..ł zamek - w nowiuśkich butach pojechałem do sklepu złożyć reklamację, niestety nie przyjeli, powiedzieli że jest to uszkodzenie mechaniczne które nie podlega reklamacji
a mnie w Retbike przyjeli bez dyskusji - ten sam problem
tyle ze miesiac czekalem na nastepne, bo nie mieli mojego rozmiary
i ogolnie te pakistanskie buty byly do d...
Właśnie otóż to... Oddałem je do szewca który się tym zajmuje, powiedział że postara się to zrobić żeby wszystko było na cacy. W piątek do odebrania zobaczymy i zabule tylko 15 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum